Afsporet – af Michael Katz Krefeld

Afsporet - af Michael Katz KrefeldDenne spændingskrimi følger en ekskriminalbetjent ved navn Thomas Ravnsholdt, der bliver hyret til at finde en forsvunden prostitueret som muligvis er offer for menneskehandel. Det viser sig at være en farlig og kompliceret sag som Ravn godt kunne være foruden, da hans kæreste lige er blevet brutalt myrdet.

Afsporet er Michael Katz Krefelds fjerde krimi og første bind i serien om politimanden Thomas Ravnsholdt. Han skriver med præcision og beskriver handlinger og karakterer i detaljer, så det hele føles meget tæt på. Det er dybt fængslende og forfatteren slipper ikke sit greb om dig før du er nået igennem hele bogen.

Om bogen Afsporet

Efter Thomas Ravnsholdt er blevet sendt på sygeorlov pga. hans afdøde kæreste, beder en nær ven om hans hjælp. Ravn bliver sendt ud for at finde en ung pige der er forsvundet for nogle år siden og dette tager ham på en rejse gennem den københavnske underverden og videre til Stockholm. Her hærger en ukendt drabsmand, som nyder at udstille sine ofre på skrotpladser rundt omkring i byen.

Alt tyder på at pigen er blevet solgt til en forbryder ved navn Slavros som ejer flere bordeller i hele Europa, men lykkes det Thomas Ravnsholdt at opspore pigen i tide – og i live? Få alle svarene i krimien Afsporet.

se-tilbud

Skriv kommentar

*