Babykalenderen – af Fischer og Pers

Babykalenderen - af Dorte Fischer og Karsten PersDenne klassiker er en must-have for alle nye forældre. Der er solgt over 40.000 eksemplarer af Babykalenderen, hvilket gør den til Danmarks mest læste bog om babyer. I bogen finder du al den information og inspiration du har behov for, fra dit barn bliver født til det bliver 1 år.

Babykalenderen er skrevet af Dorte Fischer og Karsten Pers. Dorte har været sundhedsplejerske i 16 år og inden da var hun sygeplejerske på en børne- og barselsafdeling i 3 år. Karsten fik ideen til bogen, da han selv blev far. Han syntes at der var alt for mange forskellige bøger om babyer og at det var for svært at finde det man søgte her og nu, så han besluttede sig for at skrive en bog der var forståelig, praktisk og nyttig.

Om bogen Babykalenderen

Bogen indeholder en uge for uge beskrivelse af alt du bør vide det første år efter din baby bliver født. Babykalenderen er super let at bruge og det er en bog du kan og har lyst til at gemme og videreføre til næste generation. Den er fyldt med viden, lege, døgnkalender, scrapbog, dagbog, barnets bog og meget andet.

Bliv klogere på udvikling, lege og stimulering, indkøb og ernæring, lægeundersøgelser og alle de forandringer der sker i familielivet når man får en lille. Det hele er sammensat på en nem og praktisk måde, så man blot behøver at vende en side hver uge for at være på forkant med hvad næste uge bringer.

se-tilbud

Skriv kommentar

*