Bær i haven og køkkenet

Bær i haven og køkkenet - af Ritt Bjerregaard og Jørgen VittrupDenne bog indeholder spændende læsning om både kendte såvel som mindre kendte bær. Du får gode råd og vejledning i hvordan man dyrker, beskærer og høster bær, samt masser af informationer om sorter, skadedyr, sygdomme og gødning. Bær i haven og køkkenet henvender sig både til dem der selv dyrker og dem der køber bærrene når de skal bruge dem.

Ritt Bjerregaard har skrevet Bær i haven og køkkenet sammen med sin lærermester, Jørgen Vittrup, som har en doktorgrad i jordbrugsvidenskab. Mange kender hende nok mest som tidligere overborgmester, politiker og minister i København. Hun ejer en frugtplantage på sjælland som leverer økologiske æbler, hvilket hun også har skrevet om i sin bog, Mine æbler, fra 2003.

Om bogen Bær i haven og køkkenet

Bogen handler om hvordan man dyrker bær, hvilken sundhedsværdi de har og alle de mange forskellige anvendelsesmuligheder som bærrene har. Ritt Bjerregaard skriver meget engageret om bær og kommer med personlige historier, der blandt andet indeholder minder fra hendes barndom og fra hendes erfaringer med dyrkning af bær på frugtplantagen.

Bær i haven og køkkenet indeholder også masser af opskrifter og ideer til hvordan bærrene bruges i madlavningen. Alt i alt en spændende og flot bog fra den passionerede Ritt Bjerregaard, som giver os god grund til at bruge mere tid i haven og i køkkenet til at fordybe os i bærrenes verden.

se-tilbud

Skriv kommentar

*