Bikini Bootcamp – af Anne Bech

Bikini Bootcamp - af Anne BechDenne bog gør dig sommerklar på rekordtid. Hvis du gerne vil se godt ud i en bikini eller i dit undertøj, så får du her muligheden for at nå dit mål på bare 28 dage. Bikini Bootcamp indeholder et super effektivt 28-dages træningsprogram som kræver en indsats af dig, men som også giver dig hurtige resultater.

Forfatteren Anne Bech har også skrevet bogen Guide til gudindekrop. Hun har deltaget til DM i aerobic og Miss Fitness, og hun har mange års erfaring som instruktør i både fitness, aerobic og dans.

Om bogen Bikini Bootcamp

Bogen er skrevet af og baseret på Anne Bechs unikke FIT metode som indeholder lette øvelser der virker. Øvelserne kan laves hvor som helst når du har tid, uanset om du er hjemme, på hotel eller på stranden.

Bikini Bootcamp indeholder også en masse brugbare kostråd og opskrifter på sund og lækker slankemad. Det hele handler om at omlægge sin kost og træne igennem i en kort periode. Når du er nået ned på den ønskede vægt, så vil der være rigeligt plads i budgettet til et godt glas vin eller is om sommeren, så længe du har de sunde kostvaner i baghovedet. Køb bogen i dag og bliv bikiniklar på under en måned.

se-tilbud

Skriv kommentar

*