Bundet til dig – af Sylvia Day

Bundet til dig - af Sylvia DayDette er den tredje bog i serien af erotiske bøger fra Sylvia Day. De to andre bøger hedder Blottet for dig og Spejlet i dig. Bogen er udgivet i 34 lande og er allerede blevet en stor succes verden over og herhjemme i Danmark.

Hvis du sætter pris på en god kærlighedshistorie, så er Bundet til dig den helt rigtige bog til en hyggelig læseaften med stearinlys og et godt glas rødvin til. Så er stemningen hjemme.

Om bogen Bundet til dig

Denne romantiske bog handler om et par som mødes i New York, og på kort tid bliver tiltrukket af hinanden. De udvikler meget stærke følelser for hinanden og kan relatere til hinandens fortid, som har efterladt følelsesmæssige ar hos dem begge. Eva og Gideon som de hedder, finder ud af at deres lyster har konsekvenser. Dem bliver de konfronteret med og de må kæmpe med deres indre dæmoner.

Forfatteren har førhen skrevet flere romantiske bøger, som har solgt i rigtig mange eksemplarer. Hendes måde at skrive på er fængslende og man bliver følelsesmæssigt påvirket af at læse hendes bøger. Sylvia Day er gift og har to børn. Hun skriver primært romantiske og erotiske bøger, da dette er hendes store force.

se-tilbud

Skriv kommentar

*