Bye bye blackbird – af Jesper Stein

Bye bye blackbird - af Jesper SteinAnden bog i den anmelderroste krimiserie af Jesper Stein hedder Bye bye blackbird. Ligesom den første bog, Uro, handler den om en vicepolitikommissær ved navn Axel Steen, som man følger gennem sin jagt på drabsmænd og voldtægtsforbrydere i indre København.

Forfatteren er født i Århus i 1965 og har arbejdet som kriminalreporter i snart ti år hos morgenavisen Jyllands-Posten. Han er velkendt som både journalist, forfatter og madanmelder. Jesper Stein har tidligere skrevet biografien Man jager et bæst og fanger et menneske samt Uro, som begge blev bestsellere.

Om bogen Bye bye blackbird

Axel Steen som vi stiftede bekendtskab med i den første bog Uro, vender tilbage til nogle af sine gamle sager, hvor jagten på en drabsmand og en sadistisk voldtægtsforbryder indledes. Det er vicepolitikommisærens chance for at løse en sag, som kostede ham hans ægteskab i sin tid.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave, da han samtidig har problemer på hjemmefronten. Hans ekskone og et hashmisbrug der er ude af kontrol, kan risikere at påvirke måden han håndterer voldtægtsforbrydelsen på. Bye bye blackbird er en fantastisk krimi, som helt sikkert vil holde dig fanget fra start til slut. Du bliver suget ind i det barske miljø og føler at du er med til at opklare forbrydelserne sammen med Axel Steen.

se-tilbud

Skriv kommentar

*