Da Lille Madsens hus blæste væk

Da Lille Madsens hus blæste væk - af Jakob Martin StridDenne skønne historie om Lille Madsen er både for børn og voksne. Den er fyldt med flotte illustrationer og små detaljer, der gør at den kan læses igen og igen. Tegningerne er så spændende at de næsten kommer til live og den vidunderlige historie formår at holde børn såvel som voksne underholdt.

Forfatteren Jakob Martin Strid er også kendt for sin bog Lille Frø, som er blevet rost til skyerne af flere anmeldere. Da Lille Madsens hus blæste væk er skrevet i samme klassiske Strid stil, så du kan forvente samme opfindsomhed og dine børn vil elske den.

Om bogen Da Lille Madsens hus blæste væk

Lille Madsens hus, som ligger i Byen ved Skrænten, bliver blæst op på toppen af et bjerg kaldet Ben-Brækker-Bjerget. Det er op til hans by at redde ham, men vil det lykkes dem? Lille Madsen bliver sat på en prøve, for hvordan skal han få noget at spise og hvad hvis de andre fra byen ikke kan få ham ned fra bjerget og tilbage til byen?

De mange detaljer i bogen gør at den kan fortælles mange gange, og der kan tilføjes flere historier hver gang, så historien bliver anderledes og spændende. Der findes ikke mange andre børnebøger med samme dybde og underholdningsfaktor, som dem Jakob Martin Strid skriver.

se-tilbud

Skriv kommentar

*