Den farlige leg – af Mari Jungstedt

Den farlige leg - af Mari JungstedtNu er den populære krimiforfatter Mari Jungstedt klar med endnu en spændende historie fra Gotland i bogen Den farlige leg. Der bliver begået en række brutale mord i Stockholms modebranche og politiinspektør Anders Knutas bliver sat på sagen, som viser sig at være mere kompliceret og mystisk end han havde forestillet sig.

Kerstin Mari Jungstedt er denne dygtige forfatters fulde navn. Hun er svensk journalist og krimiforfatter, født i 1962 og bosat i Stockholm. Hendes romaner er oversat til flere forskellige sprog og nogle af bøgerne er også blevet filmatiseret. Handlingen foregår i Gotland, hvor hun selv er bosat om sommeren, og flere af personerne fra hendes debutbog (Den du ikke ser fra 2003) vender tilbage i de efterfølgende bøger.

Om bogen Den farlige leg

Vi stifter bekendtskab med pigerne Agnes og Jenny, som umiddelbart ikke har noget tilfælles. De lever hver især deres liv på to vidt forskellige måder. Den ene kæmper med en spiseforstyrrelse, der kan ende med at koste hende livet, mens den anden fester og nyder jetsetter livet. Den farlige leg kommer godt omkring spiseforstyrrelser og unge pigers jagt på unaturlige og nærmest uopnåelige kropsdimensioner, hvilket er et meget aktuelt emne i dag.

Hvad de to piger ikke ved er, at nogen holder øje med dem og har planer om at gøre dem ondt. Men hvem – og hvorfor? Det er op til politiinspektør Anders Knutas at få løst denne gåde.

se-tilbud

Skriv kommentar

*