Den hemmelige fodboldspiller

Den hemmelige fodboldspiller - af AnonymHer kommer du bag facaden i Premier League fodbold, så du kan se hvordan virkeligheden er i verdens bedste og dyreste fodboldliga. Det er nok ikke langt fra sandheden når man siger at 95 % af hvad der sker i fodbold foregår bag de lukkede døre. Den hemmelige fodboldspiller blev hurtigt en bestseller i England og nu er den også bogen som fodboldfans snakker om herhjemme.

Om bogen Den hemmelige fodboldspiller

Beretningen kommer fra en anonym fodboldspiller, som har haft en længere karriere indenfor engelsk fodbold. Han fortæller om livet bag facaden og afslører spændende detaljer fra omklædningsrummet, til julefrokoster, om agenter, managers, løn, tv-eksperter og fans. Forfatteren har selv oplevet disse ting med egne øjne, hvilket gør Den hemmelige fodboldspiller til en troværdig og sand beretning om fodbold.

Før Den hemmelige fodboldspiller nåede sin populære bogform startede den som en blog i avisen The Guardian. Da bloggen blev utroligt populær på meget kort tid, valgte man at udgive denne bog, som du nu kan nyde gavn af. Bogen hører til i enhver fodboldelskers bogreol, og efter du har læst den bliver Premier League aldrig det samme igen. De mange saftige og vanvittige historier der afsløres i bogen vil overraske, chokere og underholde dig på samme tid.

se-tilbud

Skriv kommentar

*