Det gennemsnitlige menneske

Det gennemsnitlige menneske - af Albæk og MatthiesenMange mennesker går gennem hele livet uden at udleve deres drømme og fantasier. Der er dog også dem, der stik modsat har skyhøje ambitioner og ikke er bange for at springe ud i det med begge arme og ben. Det gennemsnitlige menneske forsøger at tage fat i denne tendens til at overvurdere vores egne evner, så vi kan få et mere realistisk billede af hvad der er muligt, og hvad der skal til for at vi kan nå vores mål.

Bogen er skrevet af Morten Albæk og Stig Matthiesen. Albæk har en høj stilling i Vestas og er kendt som en af tidernes mest innovative marketingdirektører. Han er desuden adjungeret professor på Aalborg Universitet. Stig Matthiesen er reportagejournalist og forfatter, og underviser lejlighedsvis i journalistik.

Om bogen Det gennemsnitlige menneske

Denne bog indeholder historien omkring Morten Albæks opvækst og de erfaringer han har gjort sig undervejs op til nu, hvor han arbejder som Senior Vice President i Vestas. Han fortæller om hvor vigtigt det er at være et helt menneske og at man ikke kan blive en god leder, medarbejder eller et godt menneske, før man forstår at det hele ikke bare bliver tildelt os, uden at vi skal arbejde for det.

Det gennemsnitlige menneske er spændende læsning fra det virkelige liv. Sidder du selv med dine egne ideer og drømme, så kan det være at denne bog inspirerer dig til at tage det næste skridt videre og samtidigt undgå de klassiske fejl, som mange desværre laver, når de fejlagtigt overvurderer deres egne evner.

se-tilbud

Skriv kommentar

*