Dukan diæten – af Pierre Dukan

Dukan diæten - af Pierre DukanBogen er en veldokumenteret slankebog som er skrevet af den franske læge Pierre Dukan. Den har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig, uden at man behøver at tælle kalorier eller gå på kompromis med den gode smag.

Pierre Dukan har i sin bog udviklet en unik proteinkur der bygger på hans egne unikke principper, som giver folk et varigt vægttab ved at veksle mellem kost med proteiner og kulhydrater.

Om bogen Dukan diæten

Pierre Dukan har baseret sit kostprogram på simple men effektive kostråd, der giver hurtige og flotte resultater uden at det behøves at føles som en sur pligt at slanke sig. Programmet består af fire trin, som Dukan diæten følger fra start til slut. Udover en masse gode kostråd, så indeholder bogen også nemme og lækre opskrifter, der kan benyttes til at sammensætte en optimal ugeplan.

Dukan diæten slutter til sidst af med at man må spise alt hvad man har lyst til, så længe man har en enkelt dag om ugen, hvor man holder sig til proteinrig kost, såsom kød, fisk og skaldyr. Principperne i bogen er videnskabeligt dokumenteret, hvilket betyder at dette ikke bare er endnu en smart slankekur – den her virker rent faktisk.

se-tilbud

Skriv kommentar

*