Eget ansvar – af Elsebeth Egholm

Eget ansvar - af Elsebeth EgholmDenne fantastiske krimi indeholder både kidnapning, mord og fundne ligdele. Der er masser af plotmæssige bolde i luften, som gør at bogen holder dit blik fanget og fantasien i gang fra start til slut.

Eget ansvar er skrevet af Elsebeth Egholm som har udgivet i alt seks bøger, der alle følger samme hovedperson, nemlig den fiktive journalist Dicte Svendsen.

Om bogen Eget ansvar

Bogen foregår i Århus og det omkringliggende område. En flygtningeadvokat bliver fundet dræbt hjemme i sit hus og journalisten Dictes datter og niece bliver kidnappet af et par hætteklædte mænd i en varevogn efter datterens fødselsdagsfest. Det får Dicte til at tage efterforskningen i egen hånd og hun bliver stillet overfor nogle svære valg undervejs. Her finder hun ud af at alt har sin pris.

Hvem er de hætteklædte mænd og hvad vil de med de to piger? Hænger bortførelsen sammen med at en tredje kvinde bliver fundet parteret i flere dele? Dette og meget mere er der en forklaring på, som langsomt begynder at vise sig, jo tættere man kommer på slutningen af denne gribende fortælling.

Eget ansvar er endnu en forrygende bog i serien og det er forhåbentlig ikke det sidste vi ser til Dicte, som har gjort Elsebeth Egholm til en af Danmarks mest kendte og velrenommerede forfattere.

se-tilbud

Skriv kommentar

*