Elsk din lever og lev længere

Elsk din lever og lev længere - af Andreas MoritzVidste du at cirka hver femte kvinde og hver tiende mand i Danmark får galdesten? Nogle lever lykkeligt i uvidenhed, mens andre rammes af galdestensanfald. Sidstnævnte kræver indlæggelse og operationer, og selvom dette fjerner de ubehagelige symptomer, så er der en risiko for at sygdommen forårsager andre alvorlige tilstande. Elsk din lever og lev længere viser dig hvordan du kan finde tegn på galdesten og fjerne dem uden du skal en tur på operationsbordet.

Forfatteren hedder Andreas Moritz og er født i Tyskland. Han er en førende forsker indenfor alternativ medicin og har skrevet flere andre bøger, der også handler om at tage ansvar og passe på sin egen krop. Han skrev blandt andet Kræft er ikke nogen sygdom, som handler om de bagvedliggende grunde til celleforandringer og hvad der skal til for at undgå at man selv bliver ramt.

Om bogen Elsk din lever og lev længere

Voksne mennesker i den vestlige verden går ofte rundt med flere hundrede galdesten, der blokerer adgangen til galdeblæren. Folk med kroniske sygdomme såsom leddegigt, hjertekarsygdomme, kræft og diabetes er særligt ramt af galdesten. I denne bog kan du læse om årsagen til dette og hvorfor galdesten er skyld i mange af de mest almindelige sygdomme, som vi oplever i verden i dag.

Elsk din lever og lev længere indeholder afgørende viden, der er nødvendig for at man kan genkende symptomer på galdesten, hvordan man fjerner dem og hvordan man forhindrer at nye galdesten opstår.

se-tilbud

Skriv kommentar

*