En hellig alliance – af A J Kazinski

En hellig alliance - af A J KazinskiEn hellig alliance er endnu en stor bog af A.J. Kazinski makkerparret. Vi følger den arbejdsløse journalist Eva, der kæmper med en dyb sorg som hun skjuler for omverdenen. På hendes nye job i en børnehave støder hun på en femårig dreng som hun har mistanke til har været vidne til et mord i hans nærmeste familie. Mordet er ikke sket i en hvilken som helst familie. Det viser sig nemlig at drengens mor er den danske kronprinsesses hofdame.

Læserne bliver trukket ind i det danske og de europæiske kongehuse, hvor de magtfulde familier er gift på tværs med hinanden og de vil gøre næsten alt for at få monarker sat på tronen igen i hele Europa. Læs historien om en hellig alliance der strækker sig over 200 år og et sammenhold som vil slås for at opretholde og forøge deres høje levevis.

Om forfatteren af En hellig alliance

Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich benytter forfatternavnet A.J. Kazinski som deres pseudonym. De har tidligere udgivet bestsellere som Den sidste gode mand og Søvnen og døden. En hellig alliance er en spændende, velskrevet og hæsblæsende thriller som man bliver fuldstændig opslugt af som læser.

se-tilbud

Skriv kommentar

*