Få livet tilbage – af Helle Sydendal

Få livet tilbage - af Helle SydendalMange mænd og kvinder forsøger året rundt at tabe sig og få mere energi med utallige forskellige kostplaner og træningsprogrammer, men uden held. Disse mennesker lider nemlig af for lavt stofskifte, uden de ved det. Få livet tilbage hjælper dig af med de mange ubehagelige symptomer som for lavt stofskifte kan give, og giver dig mere overskud og glæde i hverdagen.

Bogen er skrevet af Helle Sydendal, som selv har kæmpet sig igennem sygdommen. Hun har fundet frem til en behandling der virker, og den vil hun gerne dele med alle, der selv går med denne oversete sygdom.

Om bogen Få livet tilbage

Nogle af de symptomer man oplever ved for lavt stofskifte er vægtøgning, svært ved at tabe sig, koncentrere sig og huske ting, man fryser og får ofte krampe i benene, mister hurtigt pusten, er træt hele tiden mm. Hvis du oplever nogle af ovenstående symptomer, så er du måske en af de mange danskere, som har for lavt stofskifte og går med sygdommen uden at være i behandling.

Få livet tilbage kan hjælpe dig med at finde ud af om du er ramt af sygdommen, behandle den og give dig livsglæden tilbage ved at fjerne de mange ubehagelige symptomer, der følger et for lavt stofskifte.

se-tilbud

Skriv kommentar

*