Fifty Shades: I mørket – af E. L. James

Fifty Shades: I mørket - af E. L. JamesBog nummer to i den erotiske trilogi Fifty Shades of Grey hedder I mørket. Den indeholder mindst ligeså meget erotik og underholdning som den første bog, og historien fortsætter hvor Fifty Shades: Fanget slap.

Det er tydeligt at forfatteren Erika Leonard James henvender sig til samme publikum som med den første bog, da skrivestilen og hele stemningen i bogen er meget identisk. Hvis du har læst den første bog, så vil du vide at det er en rigtig god ting.

Om Fifty Shades: I mørket

Som i Fanget følger vi igen den unge Anastasia Steele, der forelskede sig i og indledte et seksuelt forhold med den mystiske Christian Grey. Hun er blevet skræmt af hans mørke sind og anderledes smag og har derfor valgt at stoppe forholdet.

Christian vil dog ikke lade Anastasia forsvinde ud af hans liv og da han foreslår at de mødes slår det gnister. De finder sammen igen og her finder Anastasia ud af mere om Christians fortid. Han kæmper mod sine indre dæmoner, mens Anastasia står over for at skulle træffe den vigtigste beslutning nogensinde. Med Fifty Shades: I mørket er der lagt op til en spændende og følelsesladet oplevelse fyldt med romantik og erotik.

se-tilbud

Skriv kommentar

*