Finanskrisen – af Christen Sørensen

Finanskrisen - af Christen SørensenEt emne som medierne aldrig bliver trætte af at tale om, men som mangler at blive forklaret ordentligt, så man kan få en forståelse af hvorfor og hvordan det er gået så galt. Denne bog dokumenterer hvorfor finanskrisen har fået så alvorlige konsekvenser og hvorfor der skal gå så lang tid før vi er igennem den.

Forfatteren Christen Sørensen er professor i økonomi og formand for blandt andet Fondsbørsen, Juristernes & Økonomernes Pensionskasse og Det rådgivende udvalg vedr. Grønlands økonomi. Han har tidligere skrevet en bog, der påpegede negative følger ved etableringen af en økonomisk union, da EU landene ikke opfyldte de nødvendige forudsætninger for at en sådan union kunne fungere.

Om bogen Finanskrisen

Christen Sørensen påviser hvordan pengeinstitutterne og revisorerne havde urealistiske forventninger og dollartegn i øjnene op til finanskrisens start. Derudover dokumenterer han at de centrale aktører, såsom regeringen, Nationalbanken og vismændene, ikke kan fralægge sig et medansvar for situationen vi står i nu.

De centrale aktører var hver især med til at trække dansk økonomi ned inden finanskrisen udbrød. Flere af de daværende regeringsmedlemmer påstår, at den krise vi oplever i Danmarks skyldes den globale krise. Nationalbanken og de økonomiske vismænd mener at det er regeringen fra dengang, der sidder med skylden, med deres fejlagtige finanspolitik. Christen Sørensen modbeviser deres påstand. Læs bogen om finanskrisen og bliv klogere på hvad der virkelig er foregået.

se-tilbud

Skriv kommentar

*