Forbandede yngel – af A. Riebnitzsky

Forbandede yngel - af Anne-Cathrine RiebnitzskyHer er vinderen af Politikens romankonkurrence 2013. Forbandede yngel er en barsk men fascinerende fortælling om en kvinde ved Lisa, som har haft en utrolig hård barndom og nu kæmper med at vende sit liv til noget bedre. Det er dog ikke nemt at komme overens med fortiden når man er vokset op med en voldelig far og en maniodepressiv mor.

Anne-Cathrine Riebnitzsky er født i 1974 og gennemførte i 1998 sin uddannelse på Forfatterskolen. Hun har arbejdet på den Russiske ambassade før hun blev sendt til Afghanistan som soldat i 2007. Sidenhen sad hun som udenrigsministeriets rådgiver. Hendes første bog er en biografi fra 2010 ved navn Kvindernes krig og hun debuterede som romanforfatteren i 2012 med bogen Den stjålne vej.

Om bogen Forbandede yngel

Efter søsteren begår selvmord beslutter hovedpersonen Lisa sig for at fortælle om sin barske barndom, der bestemt ikke har givet hende de bedste vilkår, men som har formet hende til den kvinde hun er i dag. Vi har alle en fortid, der oftest er fyldt med både op- og nedture. Det er hvordan vi takler den, der virkelig betyder noget.

Forbandede yngel fortæller historien om et tilrettelagt dødsfald, en selvmorderisk lillesøster, et røveri, en far der slår og en dybt ulykkelig mor. Den handler om viljen til at overleve og finde kærligheden. Læs denne levende og poetiske fortælling om en kvindes kamp mod fortidens spøgelser.

se-tilbud

Skriv kommentar

*