Fryser jeg – af Martin Kongstad

Fryser jeg - af Martin KongstadHer kommer fortsættelsen til Martin Kongstads populære novellesamling, Han danser på sin søns grav, som sikrede ham Debutantprisen i 2009. Bogen Fryser jeg, går til kamp mod det traditionelle parforhold som vi kender det og følger kærlighedens nye veje, der blandt andet indbefatter et flydende og grænseløst liv med fri sex og kærlighed.

Martin Kongstad er født i 1963 og har igennem mange år arbejdet som journalist, kulturskribent og madanmelder. Derudover har han beskæftiget sig med film, teater og musik, hvor han har skrevet flere tekster og manuskripter. Han er født og opvokset i København og bor i dag på Nørrebro.

Om bogen Fryser jeg

Historien følger Mikkel Vallin som netop er blevet fyret fra sit job og samtidig er blevet skilt. Han forelsker sig i den unge billedkunstner, Diana Kiss, der lever et spændende og anderledes liv end det Mikkel kender. Han bliver fascineret af Dianas måde at leve på og beslutter sig for selv at prøve det grænseløse liv.

Tingene udvikler sig hurtigt, men der opstår en række udfordringer undervejs da kunstmarkedet braser sammen og Dianas karriere kommer i fare. Læs hvordan det går Mikkel Vallin og hans alternative livsstil i denne morsomme og særdeles underholdende roman som Martin Kongstad her har kreeret.

se-tilbud

Skriv kommentar

*