Gøgens kalden – af Robert Galbraith

Gøgens kalden - af Robert GalbraithGøgens kalden er den første bog i serien om privatdetektiven og krigsveteranen Cormoran Strike, der får til opgave at løse gåden om fotomodellen Lula Landrys død, som politiet antager er et selvmord. Sagen viser sig dog at være mere kompliceret og farligere end Strike umiddelbart havde forestillet sig.

Selvom forfatteren bag Gøgens kalden har forsøgt at gemme sig bag pseudonymet Robert Galbraith, så er det blevet afsløret at det er J.K. Rowling der har skrevet denne bog. Gøgens kalden har dog ingen sammenhæng med Harry Potter universet. Her er tale om en traditionel og stemningsfyldt krimi fyldt med mysterier, der bare venter på at blive løst.

Om bogen Gøgens kalden

En model findes død under en balkon i London og politiet mener at hendes død skyldes selvmord. Det tror hendes bror ikke på og han beslutter sig derfor for at hyre en privatdetektiv til at se nærmere på sagen. Selvom Lula, som modellen hed, levede et liv fyldt med druk, stoffer og var i et kompliceret forhold, så er der intet i hendes lejlighed der tyder på en forbrydelse. Privatdetektiven tror heller ikke på at der er sket en forbrydelse, men han har brug for pengene som broren til ofret er villig til at betale.

Vær med til at opklare mysteriet i Gøgens kalden sammen med Strike og Robin, og find ud af hvad der egentlig skete med Lula Landry.

se-tilbud

Skriv kommentar

*