Guide til gudindekrop – af Anne Bech

Guide til gudindekrop - af Anne BechDer findes forskellige typer kvindekroppe og de skal trænes forskelligt for at man opnår resultater. I Guide til gudindekrop får du et program der er udviklet til at ramme hver af de fire forskellige kropstyper, så du får den krop du vil have, uanset hvordan du er bygget.

Anne Bech har sin erfaring fra dans, fitness og aerobic, og kan prale af at have deltaget til både DM i aerobic og Miss Fitness. Hun har arbejdet flere år som personlig træner og instruktør indenfor de tre områder. Før kæmpede hun selv med en alt for stor numse og hun deler gerne ud af sine personlige erfaringer.

Om bogen Guide til gudindekrop

Kickstart din livsstil på 28 dage og få drømmekroppen ved at følge Anne Bechs enkle kostråd. Hun har selv været i situationen hvor de ekstra kilo nærmest føltes som om de var limet fast til kroppen. Det er frustrerende og yderst demotiverende at kæmpe for noget hvor resultaterne bare ikke viser sig. I dag har hun den krop hun ønsker sig og det har gjort hende meget gladere.

Guide til gudindekrop er Anne Bechs beretning om hvordan hun fik drømmekroppen og hvordan du kan opnå det samme. Her får du hjælp og gode tips til en sundere livsstil med højere livskvalitet og et meget bedre selvværd, som ikke er betinget af hvad for noget tøj du har på.

se-tilbud

Skriv kommentar

*