Halfdans ABC – af Halfdan Rasmussen

Halfdans ABC - af Halfdan RasmussenDenne populære børnebog udkom for første gang i 1967 og har siden da spredt masser af glæde og fornøjelse hos danske børn og deres forældre. Som noget nyt er musik Cd’en der følger med Halfdans ABC desuden netop blevet revideret.

Bogen er skrevet af en af Danmarks mest kendte digtere, nemlig Halfdan Rasmussen. Den er illustreret af Ib Spang Olsen, som også har været med over nogle af Halfdans andre bøger. De flotte billeder og de fantasifulde historier fungerer godt sammen og fanger børnenes opmærksomhed fra start til slut.

Om bogen Halfdans ABC

Halfdans ABC indeholder sjove historier i form af rim og remser, og hvert eneste bogstav i alfabetet er med. Bogstaverne har sine helt egne vers og illustrationer som stimulerer børns fantasi, hvorfor bogen også er meget velegnet til oplæsning. Børnene lærer desuden hvor sjovt det er at lege med bogstaver og ord.

Halfdans ABC er en ægte klassiker, som kan læses og fortælles om og om igen. Den er fyldt med muntre og skøre vers som de små vil elske og huske i mange år frem, og den vil helt sikkert også give dig et smil på læben og måske endda vække minder fra din egen barndom. Alle elsker sjove rim og remser og Halfdan gør det bare bedst.

se-tilbud

Skriv kommentar

*