Helens bog om børn og mad

Helens bog om børn og madRigtig mange forældre har besvær med at få deres børn til at spise, hvilket er et alvorligt problem, da forkert ernæring kan hæmme barnets fysiske og mentale udvikling. Helens bog om børn og mad tager fat i dette problem og kommer med gode tips og tricks til hvordan man lærer sit barn at spise ordentligt.

Bogen er skrevet af sundhedsplejersken Helene Lyng Hansen, som kender alt til hvor svært det kan være at få børn til at spise. Hun har hjulpet utallige forældre med at knække koden via sin hjemmeside www.netsundhedsplejerske.dk, hvor hun giver personlige råd til bekymrede og fortvivlede forældre. Helen har skrevet flere bøger om børn, bl.a. Helens bog om børn og søvn.

Om Helens bog om børn og mad

Lær om dit barns udvikling og hvordan det bør spise, lige fra modermælken og helt frem til almindelig mad som resten af familien spiser. Ved du hvornår dit barn spiser for lidt eller for meget, hvor mange måltider det skal have om dagen eller hvornår man kan stoppe med at amme? Helens bog om børn og mad giver dig svarene på dette og meget mere, så du ved hvordan du skal forholde dig til dit barns spisevaner.

Udover de mange praktiske råd, så indeholder bogen også opskrifter som passer til barnets alder. Den kan læses fra ende til anden, så man følger barnets udvikling som dagene går, eller man kan benytte den som opslagsbog, når der er noget man er i tvivl om. Helens bog om børn og mad egner sig til begge formål.

se-tilbud

Skriv kommentar

*