Helens bog om børn og søvn

Helens bog om børn og søvn - af Helen Lyng HansenHvis dit barn har svært ved at sove, så har du det helt automatisk også. Helens bog om børn og søvn viser dig hvordan du får dit barn til at sove, så du selv kan få lukket øjnene. Denne populære bestseller forklarer dig om børns søvnmønstre, behov for tryghed og udviklingstrin, så du lærer hvorfor barnet ikke sover og hvordan du skal takle problemet.

Helen Lyng Hansen er i dag Danmarks mest kendte sundhedsplejerske. Udover Helens bog om børn og søvn har hun skrevet Helens bog om børn og mad, og hun er også kvinden bag en velbesøgt hjemmeside, hvor hun hjælper forældre med deres børn. Helen er ofte brugt som ekspert i medierne når emnet er børn.

Om Helens bog om børn og søvn

Her er bogen der indeholder alt hvad du behøver at vide om børn og søvn. Den er nu kommet i en udvidet udgave med den nyeste viden og helt nye kapitler. Du kan blandt andet læse om middagslure og de særlige søvnproblemer som tvillinger oplever. Derudover er der nyt om babykøjer, hængevugger og slyngevugger.

Hvis du er træt af at du og dit barn ikke kan sove, så giv Helens bog om børn og søvn en chance. Hendes søvnguide vil hjælpe dig på vej til en god nats søvn med mindre gråd og mere overskud i hverdagen.

se-tilbud

Skriv kommentar

*