I køkkenet med Dukan diæten

I køkkenet med Dukan diæten - af P. DukanDenne bog er efterfølgeren til den populære bestseller, Dukan Diæten, som på internationalt plan har solgt mere end 20 millioner eksemplarer. Dukan Diæten og I køkkenet med Dukan diæten vil hjælpe dig med at tabe dig og få et varigt vægttab, uden at du behøver knokle for det eller spise kedelig mad undervejs.

Om bogen I køkkenet med Dukan diæten

Denne bog indeholder 200 fantastiske opskrifter, som er sammensat på en sådan måde at de tilfører de helt rigtige mængder næringsstoffer, så du kan spise dig mindre uden at det skal være på bekostning af god og velsmagende mad.

Hvis du har svært ved at tabe dig og ofte kører surt i det når du endelig kommer i gang, så er dette bogen for dig. I køkkenet med Dukan diæten indeholder en masse lækre retter, lige fra provencalsk kylling til osso bucco. Pierre Dukan har også sørget for at der er lidt til den søde tand i form af desserter som tærter og mousse.

Hvis du vil i gang med at tabe dig, eller bare ønsker en sundere livsstil, så kan det varmt anbefales at man anskaffer sig begge bøger, da de supplerer hinanden rigtig godt. Dukan Diæten er et velfungerende kostprogram, som kun bliver endnu mere effektivt når du kombinerer det med årets mest solgte opskriftssamling.

se-tilbud

Skriv kommentar

*