Introvert – af Anna Skyggebjerg

Introvert - af Anna SkyggebjergAnna Skyggebjerg kommer her med en fabelagtig guide til hvordan du trives som introvert og hvordan du lærer at være dig selv, selvom andre forventer noget helt andet. Det er dit liv og derfor bør det også være dig der vælger hvordan du lever det.

Forfatteren er selv introvert og skriver derfor ud fra sine egne erfaringer. Det giver hende mulighed for at sætte ord på følelser og reaktioner som man som introvert har oplevet, men som man måske ikke helt selv har kunnet forstå. Hun forstår at skrive på en humoristisk og troværdig måde, og giver gode håndgribelige råd til hvordan man griber forskellige situationer an.

Om bogen Introvert

Det er i dag den generelle opfattelse at man skal være åben og udadvendt, og der skal være fuld fart på hele tiden, uanset om man er blandt venner, familie eller på arbejdspladsen. Hvis det føles unaturligt for dig, så bør du læse Annas tips, der lærer dig at tage mere hensyn til dine egne behov og fungere bedre til store fester og andre ekstroverte begivenheder.

Hvis du er træt af konstant at høre at du skal være udadvendt, komme mere ud blandt folk og deltage i alverdens arrangementer, så er Introvert lige bogen for dig.

se-tilbud

Skriv kommentar

*