Kaiken – af Jean-Christophe Grangé

Kaiken - af Jean-Christophe GrangéKrimien Kaiken er opkaldt efter en dolk som samuraikvinder valgte at bruge til at skære halsen over på sig selv, når de begik selvmord. Vi følger kriminalbetjenten Oliver Passan, som jagter en blodig seriemorder der har fået navnet Fødselshjælperen. Den blodige seriemorder går efter gravide kvinder, som han sprætter op for derefter at sætte ild til det ufødte foster. Oliver ved godt hvem der begår de bestialske mord, men mangler beviser for at kunne arrestere morderen. Derhjemme kæmper Oliver desuden med en kommende skilsmisse som hans kone Nanoko har bedt om. Mens tingene eskalerer i sagen om Fødselshjælperen, så sker der samtidig en del mystiske og truende ting i Olivers egen familie, som ikke helt kan forklares.

Kaiken er en beskrivende og blodig krimi, som er brutal i sin fortælling. Man skal dog ikke lade sig afskrække hvis man er til hæsblæsende spænding og mystik, det har bogen masser af.

Forfatteren af Kaiken

Jean-Christophe Grange er uddannet journalist og er 52 år gammel. Han er født og opvokset i Frankrig og har skrevet en del bøger, hvor mystiske sammensværgelser og brutale seriemordere er en del af plottet. Han fanger sine læsere med sin skildring af den rene ondskab, som nogle mennesker kan indeholde, og efterlader læseren med spørgsmålet om det virkelig er muligt at have så sygt og ondt et sind. Læs Kaiken og mærk uhyggen krybe ind under huden på dig.

se-tilbud

Skriv kommentar

*