Knud, den Store – Hanne-Vibeke Holst

Knud, den Store - af Hanne-Vibeke HolstHanne-Vibeke Holst har skrevet og dedikeret denne bog til hendes far, Knud Holst, som gjorde drømmene om at blive rig og berømt til virkelighed, og han blev i 60’erne anset som en af de mest anerkendte digtere.

Knuds liv startede i 1936, hvor han blev født i et indremissionsk landearbejderhjem. Han ønskede mere i livet end det hans hårdtarbejdende forældre havde opnået og drømte om at tjene mange penge og blive kendt for sine digte. Sådan kom det også til at gå ham.

Ved siden af hans karriere, så møder han også den store kærlighed Bu, som er politimesterens datter. De stifter familie, får tre døtre og flytter til en lille by ved havet kaldet Løkken. Selvom det umiddelbart kan lyde som en lykkelig slutning på historien, så indhenter Knuds fortid ham og det bliver en kamp om ikke at miste sig selv og alt hvad han ejer.

Om forfatteren af bogen Knud, den Store

Forfatteren af Knud den Store, Hanne-Vibeke Holst, er datter til den berømte digter, Knud Holst, som denne bevægende historie handler om. Hun er født d. 21. februar 1959 og er uddannet journalist. Hanne-Vibeke Holst har tidligere været ansat på Søndags B.T. og Berlingske Tidende, og har senere arbejdet som klummeskribent og freelance journalist for Alt for Damerne og Politiken.

Det er efterhånden blevet til utallige bøger og hun modtog i 2009 en ærespris for sin roman Kongemordet. I dag er hun mor til tre og er gift med filmfotografen Morten Bruus.

se-tilbud

Skriv kommentar

*