Krydderurter – af Lene Tvedegaard

Krydderurter - af Lene TvedegaardDen største og mest ambitiøse opslagsbog om krydderurter på det danske marked. Bogen henvender sig både til gartnere og kokke, men interesserede haveelskere og gastronomer vil bestemt have ligeså stor glæde af den. Med beskrivelser af næsten 300 forskellige krydderurter kan man vist roligt kalde denne bog for den ultimative grundbog for urteelskere.

Forfatteren Lene Tvedegaard har førhen udgivet bøger om tomater og chili, som også hurtigt blev meget populære. Hun er agronom og har sit eget gartneri i Køge ved navn Gartneri Toftegaard. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at gartneriet specialiserer sig i at dyrke tomater, chili og krydderurter. Lene Tvedegaard har fået hjælp til at skrive denne bog fra urte- og madhistorikeren Gunvor Juul.

Om bogen Krydderurter

Krydderurtebogen indeholder et væld af informationer og billeder af krydderurter, som kombineres med lækre opskrifter der er sammensat af kendte danske kokke. Du kan læse om urternes egenskaber, indholdsstoffer, aromaer og hvordan de dyrkes og anvendes. Du får også inspiration til hvordan du bruger nogle af de mange forskellige krydderurter i madlavningen i de spændende madopskrifter fra kokkene Jimmy Duevang, Thomas Herman og Martin Haugaard Zielke.

Her er tale om en passioneret og velillustreret urtebog på ikke mindre end 368 sider og 700 fotos, som fokuserer på urternes gode smag. Den har allerede fået en fast plads på Søren Ryges hylde.

se-tilbud

Skriv kommentar

*