Kvinden der forsvandt – af Gillian Flynn

Kvinden der forsvandt - af Gillian FlynnHer er en psykologisk krimi som har fået fantastiske anmeldelser verden over. Den er blevet en stor bestseller i USA, og det skyldes blandt andet et knivskarpt plot med masser af psykologisk drama. Kvinden der forsvandt, er både udspekuleret, uforudsigelig og utroligt fangene på samme tid.

Bogen er skrevet af Gillian Flynn og man kan vist roligt sige at dette er hendes store gennembrud. Hun skriver meget præcist og med stor psykologisk indsigt, hvilket giver hendes bøger et helt unikt kendetegn. Hun har tidligere modtaget ros for hendes første bøger fra selveste Stephen King og hendes sidste bog er ved at blive filmatiseret med Ben Affleck i hovedrollen.

Om bogen Kvinden der forsvandt

Da en kvinde ved navn Amy pludselig forsvinder på hendes 5-års bryllupsdag, falder mistanken straks på hendes mand, Nick, som viser sig at have en masse hemmeligheder. Han er politiets hovedmistænkte, men nægter sig skyldig, selvom Amys dagbog ender med at mistænkeliggøre ham yderligere. Det viser sig også at Amy selv holder på nogle hemmeligheder overfor sin intetanende mand.

Hvad er der sket med Amy og har hendes mand noget med hendes forsvinding at gøre? Har den ene af ægtefællerne udtænkt en djævelsk plan eller er der andre involverede? Få alle svarene i denne spændende psykologiske krimi om Kvinden der forsvandt.

se-tilbud

Skriv kommentar

*