Leg med din baby – af Spliid og Vainer

Leg med din baby - af Lone Spliid og Mette Vainer WegloopFå gode ideer til aktiviteter og lege som du kan dele med dit barn lige fra fødslen til barnet bliver 1 år. Det er vigtigt for barnets fysiske og motoriske udvikling at vi bruger masser af tid på leg i hverdagen, da barnets sociale, intellektuelle og psykiske færdigheder direkte påvirkes af leg.

Lone Spliid er gået sammen med Mette Vainer Wegloop og har skrevet denne fantastiske bog for nybagte forældre, som er gået hen og blevet en bestseller med mere end 40.000 solgte eksemplarer. Lone er mor til tre, PR konsulent og så har hun skrevet flere bøger til forældre som har brug for lidt hjælp med de små. Mette har ligeledes tre børn og er uddannet ergo- og kranio-sakral terapeut. Hun holder foredrag og underviser forældre og deres børn i motorisk udvikling.

Om bogen Leg med din baby

Bogen inspirerer og viser dig sjove måder at komme tættere på dit barn gennem leg. Udover at det er hyggeligt, så udvikler det også barnet og styrker jeres forhold som familie. Leg med din baby beskriver og illustrerer en række forskellige lege som du kan introducere for dit barn, og du får også et indblik i barnets udvikling det første år, så du ved hvilke udfordringer du kan forvente som barnet vokser.

Gør leg og sjove aktiviteter til en del af hverdagen derhjemme og se hvilken positiv påvirkning det har på dit barn. Leg med din baby er en must-have for alle nybagte forældre som ønsker et harmonisk familieliv.

se-tilbud

Skriv kommentar

*