Lille Frø – af Jakob Martin Strid

Lille Frø - af Jakob Martin StridDenne bog handler om hverdagens udfordringer som børnefamilier ofte går igennem. Lille Frø henvender sig både til børn og voksne. Den er en fornøjelse at læse og børnene vil lære en hel masse af bogen.

Forfatteren Jakob Martin Strid har formået at forene Lille Frø, Prinsessen på ærten og Emil fra Lønneberg. Han vandt den nordiske billedbogskonkurrence som Gyldendal udskrev i samarbejde med en række andre forlag i Skandinavien.

Om bogen Lille Frø

Som titlen afslører handler bogen om en frø, der kommer på besøg fra det ydre rum. Den lander hos en middelklasse familie af frøer, mens de sidder og ser tv. Familien er så venlig at tage imod frøen med åbne arme, men hvad de ikke ved er, at den lille frø er meget, meget uartig. Han havner hos skolepsykologen og møder mange andre udfordringer, som typisk opstår fordi han er så slem.

Det er en dejlig historie som børn og voksne ikke må gå glip af. Både Ekstra Bladet og Politikens anmeldere er begejstrede over Lille Frø. Bogen har en dejlig morale og humoren er helt i top. Uden at afsløre for meget, så ender det hele godt på trods af at frøen er en lille ballademager. Moralen må derfor være at vi elsker vores børn, uanset om de laver lidt ballade engang imellem. De er trods alt kun børn.

se-tilbud

Skriv kommentar

*