Low FODMAP diet

Low FODMAP dietLær de grundlæggende principper for low FODMAP diet og minimer eller fjern de ubehagelige symptomer man oplever, når man har en irriteret tarm. Cirka 20% af alle danskere går rundt med denne lidelse, selvom det er forholdsvis nemt at slippe af med problemet. Denne bog viser dig hvordan.

Fem danske diætister er gået sammen og har skrevet denne bog om low FODMAP diet. Stine Junge Albrechtsen, Marianna Lundsteen Jacobsen, Cæcilie Gamsgaard Seidel, Lisbeth Jensen og Mette Borre ved alle meget om emnet og er klar til at lære dig hvordan du får ro i maven.

Om bogen Low FODMAP diet

Diæten handler om at man begrænser eller undgår en gruppe kulhydrater som kan give maveproblemer hvis man har en irriteret tarm. FODMAP står for Fermetable Oligo-, Di- Mono-saccharides And Polyoles og det er disse kulhydrater der forårsager problemet. Ved at omlægge sin kost kan man undgå mange af symptomerne og man vil opleve mindre luft i maven og færre mavesmerter.

Low FODMAP diet indeholder lækre opskrifter som er lette at gå til og som du med fordel kan indføre i din hverdag. Bogen henvender sig til både personer der lider af irritabel tarm og fagfolk der vejleder patienter med diagnosen. Pårørende som gerne vil vide mere om lidelsen kan også med fordel læse denne bog.

se-tilbud

Skriv kommentar

*