Marco effekten – af Jussi Adler-Olsen

Marco effekten - af Jussi Adler-OlsenHvis du er til spændingsfyldte krimier, så har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med bestsellerserien om Afdeling Q og politimanden Carl Mørck. Marco effekten er den længe ventede bog og nummer fem i serien, og den skuffer hverken fans, anmeldere eller nye læsere. Der er lagt op til krimi i verdensklasse og det er også gået op for filmselskabet Zentropa, som har valgt at lave en tv-serie baseret på bøgerne.

Den danske bestsellerforfatter Jussi Adler-Olsen har nærmest opnået kultstatus herhjemme og har modtaget et hav af priser for hans værker. Hans bøger er også blevet meget populære i udlandet. Bøgerne i krimiserien om Afdeling Q inkluderer: Kvinden i buret (2007), Fasandræberne (2008), Flaskepost fra P (2009), Journal 64 (2010) og Marco effekten (2012).

Om bogen Marco effekten

Bogen handler om drengen Marco og hans kriminelle familie. Det er hans onkel Zola, der får rodet Marco og resten af familien ud i korruption og kriminalitet. Marco må flygte fra familien da hans eget liv kommer i fare. Det viser sig at familien har tænkt sig at operere på ham, og da Marco ved for meget om familiens metoder, har de ikke planer om at lade ham slippe væk.

Afdeling Q er i fuld gang med efterforskningen af Zola, som efterhånden er en yderst eftertragtet og samtidig meget uønsket mand. Men vil Marco involvere politiet og kan han overhovedet bevise noget? Dyk ned i den kriminelle underverden og få svarene i Marco effekten.

se-tilbud

Skriv kommentar

*