Min mormors gebis – af Jakob Strid

Min mormors gebis - af Jakob Martin StridJakob Martin Strid giver os endnu en bog propfyldt med sjove børnerim og fantastiske illustrationer. Min mormors gebis er allerede blevet en klassiker hos både børn og voksne og den har modtaget Kronprinsparrets Kulturpris 2012.

Forfatteren kender vi bedst som tegneserieskaber af den satiriske serie Strid i Politiken. Han har også vist sig at have stort talent som børnebogsforfatter, når han i bedste danske stil leverer sjove og levende tegninger fyldt med sjove pointer og handlinger. Hans værker imponerer og forbløffer folk i alle aldre.

Om Min mormors gebis

Traditionen tro begiver Jakob sig ud i mærkværdige historier spækket med rim og remser. Fantasien fejler heller ikke noget når han fortæller om Medisterminister Fister, isbjørne, flyvefisk over Vesterbro, jetjagere over Enghave Plads og mange andre skøre ting.

Min mormors gebis er en super sjov bog som du vil nyde at læse højt. De mange detaljer og flotte illustrationer kombineret med Strids herlige humor kan få enhver til at trække på smilebåndet både under og længe efter man har læst bogen. Hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med nogen af hans andre bøger, så gør dig selv og dine børn den tjeneste og anskaf jer Min mormors gebis. Det kan kun blive et kæmpe hit.

se-tilbud

Skriv kommentar

*