Miraklet i LEGO – af Niels Lunde

Miraklet i LEGO – af Niels LundeDette er historien om den kendte danske virksomhed der gik fra krise til kæmpe succes. Miraklet i LEGO fortæller hvordan ejeren og sønnen skabte succes i LEGO og hvordan Jørgen Vig Knudstorp trådte frem og løftede virksomheden til et helt nyt niveau, da tingene så værst ud. Bogen går i dybden og er bygget på grundig research og interviews med over hundrede nøglepersoner i og udenfor LEGO.

Forfatteren Niels Lunde har en kandidatgrad i statskundskab og er journalistisk chefredaktør på Børsen. I over 20 år har han været tæt på dansk erhvervsliv og han har skrevet flere bøger omkring ledelse og virksomhedsøkonomi. Niels Lunde er blandt andet manden bag den meget roste biografi om Nils Smedegaard Andersen, som i dag er administrerende direktør for A.P. Møller – Mærsk.

Om bogen Miraklet i LEGO

Miraklet i LEGO handler om skabelsen og driften af den verdensberømte virksomhed. Da LEGO blev ramt af en krise måtte man overlade ansvaret til den kun 35-årige Jørgen Vig Knudstorp. Det var imidlertid ikke nogen dårlig idé, eftersom han formåede at vende situationen og sikre virksomhedens fremtid.

Bogen afslører også LEGO’s nyeste projekt, som vil revolutionere og ændre folks syn på børns leg og måde at lære på. Miraklet i LEGO er en spændende bog med masser af gode tips til hvordan man som iværksætter eller leder bør agere, for at opnå positive resultater og få succes med sin virksomhed.

se-tilbud

Skriv kommentar

*