Noras bog – af Liza Marklund

Noras bog - af Liza MarklundJournalisten Annika Bengtzon er tilbage i den forrygende krimi, Noras bog, af Liza Marklund. Annika bliver viklet ind i historien om tidligere rigsdagsmedlem Ingemar, som er fundet dybt bevidstløs og voldsomt tortureret i sit hus. Ingemars kone Nora er ikke til at finde nogen steder og spørgsmålet er om hun har haft noget at gøre med sin mands voldsmand eller om Nora selv er offer for gerningsmanden?

I Annikas søgen efter sandheden finder hun ud af at glansbilledet af det højre samfundslag i Stockholms finere kredse krakelerer og at Nora slet ikke er den perfekte kvinde som folk tror hun er. Alt imens Annika prøver at finde frem til sandheden om Noras mystiske forsvinden, så kæmper hun selv med det kaos der følger med hendes egen familie og hendes nye samlever Jimmy Halenius familie. Dette er ikke et helt let job, da Jimmys børn hader Annika og Annikas eksmand Thomas skaber problemer, da han ikke kan håndtere at Annika er i gang med at skabe sig en ny tilværelse.

Om forfatteren af Noras bog

Liza Marklund er født i 1962 og er en svensk forfatterinde med baggrund som researcher, redaktør og journalist. Hun har skrevet en lang række samfunds krimier hvor hovedpersonen i store træk er journalisten Annika Bengtzon. Hun menes at være den største krimidronning i Skandinavien. Gå ikke glip af Noras bog og find ud af hvilken uhygge der gemmer sig bag folks fine, polerede facader og hvor Nora i virkeligheden er forsvundet hen.

se-tilbud

Skriv kommentar

*