På mestrenes asfalt

På mestrenes asfalt - af Reimer Bo Christensen og Niels Christian JungCykelsporten har efterhånden fanget mere end 100.000 danskere. Hvis du er en af dem, så er dette en bog for dig. På mestrenes asfalt indeholder masser af råd og tips fra både cykelmotionister samt professionelle cykelryttere. Du kan også læse om spændende rutebeskrivelser fra områder som Mallorca, Piemonte, Alperne og Pyrenæerne, så det næsten føles som om du er med på Touren.

På mestrenes asfalt er skrevet af Reimer Bo Christensen, som er forfatter, journalist og har været vært på DR. Niels Christian Jung er tidligere blevet valgt som årets sportsjournalist og han fik i 2007 Bjarne Riis til at indrømme sit dopingmisbrug. Han er kendt for sin indsigtsfulde journalistik i hele Europa.

Om bogen På mestrenes asfalt

Det fantastiske ved cykling er at hver en tur er en ny oplevelse. I modsætning til andre sportsgrene, så har du adgang til alle sportens største katedraler. Du kan køre de samme ruter som stjernerne dagene op til eller lige efter et løb, og forsøge at slå deres tider på VM-ruten. Det er f.eks. ikke muligt at komme så tæt på i Formel 1. Her skal du virkelig kende de rigtige mennesker for at få lov til at slæbe din gamle Corolla ind på banen.

I På mestrenes asfalt får du gode råd fra Lars Løkke Rasmussen, Bjarne Riis, Brian Holm, Lars Bom, Ulla Tørnæst, Anja Fonseca og Ole Ritter. Læs denne hyldest til en sport fyldt med humor, fart og spænding.

se-tilbud

Skriv kommentar

*