Portræt af døden – af Julie Hastrup

Portræt af døden - af Julie HastrupHistorien om den kvindelige drabsforsker, Rebekka Holm, fortsætter her med fjerde bog i denne populære krimiserie. Hun er på jagt efter en seriemorder og må handle hurtigt for at forhindre flere mord. Morderens syge virkelighedsopfattelse og politiets opklaringsarbejde er utroligt godt skildret i Portræt af døden, og det er blandt andet det der gør bogen til en hårrejsende, realistisk og yderst spændende krimigåde.

Forfatteren Julie Hastrup debuterede med krimiromanen En torn i øjet (2009), som er første bog i serien om Rebekka Holm. De andre bøger i serien hedder Det blinde punkt (2010), Blodig genvej (2011) og nu Portræt af døden (2013). Julie Hastrup er uddannet journalist og før hun blev forfatter arbejdede hun for blandt andet TV2 Lorry og DR.

Om bogen Portræt af døden

To kvinder bliver dræbt kort tid efter hinanden og da politiet finder dem er de begge iført tøj fra firserne, kraftig makeup og de er blevet stukket i baghovedet. Det er tydeligt at der her er tale om en seriemorder. Morderen går tilsyneladende efter middelaldrene kvinder og finder angiveligt sine ofre via en datingportal for kvinder som søger yngre mænd.

Portræt af døden kan sagtens læses selvom du ikke har læst de tre foregående bøger, men du får nok svært ved at holde dig fra resten af bøgerne i serien efter du har været igennem denne. Det er ren spænding fra start til slut. Julie Hastrup lægger heldigvis op til en bog nummer fem som vi kan se frem til.

se-tilbud

Skriv kommentar

*