Postkort til Annie – af Ida Jessen

Postkort til Annie - af Ida JessenPostkort til Annie er en ny novellesamling af Ida Jessen, bestående af seks følelsesbetonede historier. Fælles for novellerne er at hovedpersonerne er kvinder som lever med uigengældt kærlighed fra en af deres nære. Det kan både være en mand, en søn eller en veninde der er fraværende og efterlader kvinderne i disse noveller med en tom følelse af ensomhed og en desperat længsel efter kærlighed.

Ida Jessen er født i 1964 og har en kandidatgrad i litteraturhistorie og massekommunikation. Hun arbejder som fuldtidsforfatter og debuterede i 1989 med novellesamlingen Under sten. Siden da er det blevet til flere noveller, romaner og børnebøger. Ida Jessen har også oversat en række bøger fra engelsk og norsk til dansk.

Om bogen Postkort til Annie

Kvinderne i bogen er dybt ulykkelige, da de ikke får den kærlighed de søger og har behov for. Det gør ondt og man kan ikke selv undgå at blive påvirket af situationen. Man kommer helt tæt på kvinderne i Postkort til Annie og føler det ubeskrivelige svigt de er udsat for fra deres mænd og sønner.

To af novellerne handler om forholdet mellem mand og kone i ægteskabet, mens en anden historie beskriver en moders ubetingede kærlighed til sit barn. Historierne foregår enten i en ganske almindelig stille dagligdag eller ved særlige dramatiske og epokegørende begivenheder.

se-tilbud

Skriv kommentar

*