Sort daggry – af Thomas Rathsack

Sort daggry - af Thomas RathsackDet andet bind af Thomas Rathsack hedder Sort daggry og handler om Michael Plessner, hvis profession er jægersoldat.

En dansk professor med speciale i mikrobiologi og hans datter formodes døde under deres dykkerferie i det nordlige Kenya. Forsvarets efterretningstjeneste får ved et tilfælde at vide at professoren og hans datter er i live og at den somaliske del af Al Qaeda som kaldes Al Shabaab har kidnappet dem og holder dem fanget på en ukendt lokation et sted i Somalia.

Terrorgruppen tvinger professoren til at lave en bombe som vil indeholde en yderst farlig og dødelig virus. Planen er at den skal springes i en europæisk storby, men hvilken storby falder valget på? Den danske og udenlandske efterretningstjeneste aner ikke deres levende råd og der begynder at opstå panik ved tanken om hvor mange menneskeliv der står på spil.

Michael og hans team får brug for al deres træningserfaring som jægersoldater, da de får til opgave at redde professoren og hans datter, samt at de skal stoppe det planlagte terrorangreb. Michael løber om kap med tiden for at forhindre Al Qaeda i at gennemføre deres plan, men når han at stoppe sine arvefjender?

Om forfatteren af bogen Sort daggry

Thomas Rathsack er 46 år gammel og har været sergent i livgarden. Han har arbejdet i jægerkorpset og har været udsendt til specialoperationer i både Afghanistan og Irak. Hans bog Jæger – i krig med eliten, som udkom i 2009, fik utroligt meget omtale og var en ret stor skandale for det danske forsvar. Han har sidenhen skrevet Shadow army, som udkom i 2012. Sort daggry er opfølgeren til denne bog.

se-tilbud

Skriv kommentar

*