Spis dig mæt og glad – LCHF

Spis dig mæt og glad - LCHF - af Jane FaerberLider du af humørsvingninger, konstant trang til sukker og store vægtudsving, så er det på tide at du ændrer din livsstil. Spis dig mæt og glad tager udgangspunkt i LCHF (Low Carb High Fat) princippet som svenskerne og nordmændene har haft forbløffende gode resultater med de seneste par år. I dag spiser op mod hver fjerde svensker på denne måde og det er også hurtigt på vej frem herhjemme i Danmark.

Jane Faerber er kendt fra madbanditten.dk, hvor hun giver deler erfaringer og gode LCHF opskrifter med læserne. Hun har en kandidatgrad i fransk og retorik og har arbejdet i mediebranchen i mange år, inden hun opsagde sit job for at skrive bøger og blogge på fuld tid.

Om bogen Spis dig mæt og glad – LCHF

Denne bog giver et godt indblik i LCHF princippet og viser dig hvilke helbredsmæssige fordele du får ud af at omlægge din kost. For bare at nævne nogle af dem, så oplever mange mennesker at de får mere energi og overskud i hverdagen, mindre lyst til usunde sager og dermed tab af overflødige kilo, samt større velvære og meget højere livskvalitet.

Spis dig mæt og glad giver dig den nødvendige hjælp til at komme i gang med det, der bliver vendepunktet i dit liv. Bogen er fyldt med lækre opskrifter til morgen-, middag- og aftensmad, så du slipper helt for at skulle finde på dine egne opskrifter og tælle kalorier.

se-tilbud

Skriv kommentar

*