Stenalderkost – af Diane Sanfilippo

Stenalderkost - af Diane SanfilippoDet har aldrig været lettere at komme i gang med at indføre stenalderkost derhjemme.

Stenalderkost – En vejledning i sund livsstil er skrevet af Diane Sanfilippo, som er ekspert i ernæring og sundhed. Hun giver en simpel og fangende introduktion til paleo kost og viser vejen til en sundere livsstil.

Om bogen Stenalderkost

Denne bog kan bruges som opslagsværk, når du har brug for svar omkring stenalderkost og hvordan det positivt påvirker dig og din familie. Det er også en opskriftsbog, der indeholder sunde og lækre opskrifter, som er opbygget så de er lige til at gå til.

Al information kommer fra en troværdig kilde, da Diane Sanfilippo er certificeret som ernæringskonsulent og hun har også en bacheloruddannelse fra Syracuse University. Hun er kendt for sin populære blog Balanced Bites, der handler om sundhed og korrekt ernæring. Derudover holder hun paleo seminarer rundt omkring i hele verden, både private og offentlige.

Hvis du er interesseret i en sundere livsstil, som kan give dig et bedre helbred, mere energi og bedre humør, så er dette bogen du skal have. Den er let at komme i gang med og indeholder madplaner, opskrifter og tips til hvordan du bedst muligt omlægger din kost og får et bedre liv.

se-tilbud

Skriv kommentar

*