Sund mave sådan! – af Søs Wollesen

Sund mave sådan! - af Søs WollesenEn sund mave er vejen til et stærkere immunforsvar og et bedre velvære. Hvis du ofte lider af maveproblemer, så er du ikke den eneste. Op mod halvanden millioner danskere lider nemlig af fordøjelsesproblemer og næsten halvdelen af alle kvinder oplever ubehagelige symptomer, såsom oppustet, hård eller løs mave. Lær hvordan du får styr på maven i Sund mave sådan!

Forfatteren bag bogen hedder Søs Wollesen. Hun er uddannet læge, psykoterapeut, zoneterapeut og akupunktør. Gennem tiden har hun undervist, holdt foredrag, rådgivet, skrevet artikler og udført behandlinger, hvilket har givet hende erfaring og viden som også kommer hende til gavn i denne bog.

Om bogen Sund mave sådan!

Søs Wollesen har opfundet en kur der får din mave i balance på 6 uger. I stedet for at acceptere og leve med smerter og ubehag, så kan du ændre din situation med Sund mave sådan! Du lærer hvordan fordøjelsen fungerer og hvilken mad du skal holde dig til og hvad du bør undgå. Resultatet er ro i maven, stærkere immunforsvar, bedre velvære og din krop vil også blive meget sundere at se på.

Giv Sund mave sådan! en chance og ændre din livsstil i dag. Det tager kun 6 uger og du bliver guidet igennem hele processen fra start til slut. Når din mave har det godt, så har du det godt.

se-tilbud

Skriv kommentar

*