The Grand Tour Cookbook – af H. Grant

The Grand Tour Cookbook - af Hannah GrantVil man have mest muligt ud af sin træning, så er man nødt til at tilpasse sin kost derefter. The Grand Tour Cookbook er en kogebog til dig, der dyrker langdistancesport. Det gælder både cykling, løb og flere andre ekstreme sportsgrene. Bogen indeholder et kostprogram der optimerer din ydeevne og forbedrer dit helbred – og så smager maden oveni købet rigtig godt.

Forfatteren af The Grand Tour Cookbook hedder Hannah Grant. Hun er fra 1982 og er udlært kok på Michelin niveau. Lige nu arbejder hun hos Riis Cycling og før det kunne man finde hende på flere af de allerbedste restauranter. Det unikke Performance Cooking koncept der omtales i bogen, har hun udviklet sammen med ernæringseksperten Anne Dorthe Tanderup.

Om bogen The Grand Tour Cookbook

Du lærer at lave god mad med sunde råvarer helt fra bunden af. Resultaterne vil hurtigt vise sig, i form af et bedre helbred, mere energi og meget hurtigere restitution. Da bogen primært henvender sig til folk der dyrker cykelsport, så er den fyldt med spændende uddrag fra Tour De France m.m. Der er også interviews med kendte cykelryttere, som fortæller hvor stor betydning maden har haft for deres succes.

Få mere ud af træningen allerede i dag og spis som de professionelle. Maden har en afgørende faktor for hvor godt du præsterer og hvor langt du kan tage din passion. Din krop vil desuden takke dig for den nye og forbedrede livsstil.

se-tilbud

Skriv kommentar

*