Træn dig slank – af Frederic Delavier

Træn dig slank - af Frederic DelavierHer er en bog om styrketræning for kvinder, der giver resultater. Træn dig slank indeholder over 100 øvelser som er udviklet specifikt til kvinder, der ønsker en stærk og velformet krop. Øvelserne giver dig en flad mave og faste balder, og du får samtidigt styrket dine ben og din ryg.

Frederic Delavier er et velkendt navn indenfor fitnessverdenen. Han har skrevet den internationale bestseller Muskel- og styrketræning som er blevet solgt i over 2 millioner eksemplarer på 25 forskellige sprog. Delavier er dygtig til at lære fra sig og hans viden omkring den menneskelige anatomi er ekseptionel.

Om bogen Træn dig slank

Selvom mange mener at Frederic Delaviers bog Muskel- og styrketræning er den mest præcise og omfattende bog om styrketræning, der nogensinde er skrevet, så henvender den sig mest til det mandlige køn. Derfor får du nu Træn dig slank – bogen om styrketræning til kvinder.

Bogen er fyldt med gode beskrivelser og illustrationer af alle øvelser, så du nemt kan sætte dig ind i dem og træne så effektivt som muligt. Du lærer desuden hvordan du træner bestemte muskelgrupper, så resultaterne matcher dine ønsker og behov. Træn dig slank er rettet mod kvindekroppen og derfor tager alle øvelserne udgangspunkt i trækkene, der kendetegner kvindens anatomi og muskelsammensætning.

se-tilbud

Skriv kommentar

*