Uro – af Jesper Stein

Uro - af Jesper SteinÆgte tempofyldt krimi i særklasse fra den velkendte forfatter og kriminalreporter Jesper Stein. Uro er en rå og realistisk politikrimi som kommer helt tæt på miljøet på Nørrebro, da Ungdomshuset blev ryddet i 2007. En mand findes myrdet efter en af nutidens allerværste gadekampe mellem demonstranter og politi, og det er op til vicepolitikommissær Axel Steen at opklare mordet.

Jesper Stein er blandt andet kendt for bestselleren Man jager et bæst og fanger et menneske som han skrev sammen med Bent Isager Nielsen. Uro er Jespers debut indenfor krimiverdenen.

Om bogen Uro

En mand findes død natten efter rydningen af Ungdomshuset og politiet mistænkes straks for at have været skyld i mordet. Det viser sig dog at der er mere på spil og tingene er ikke helt som de umiddelbart ser ud til. Sagen involverer blandt andet bandemiljøet på Blågårds Plads, PET og Balkans narkogangstere.

Den fraskilte far Axel Steen bliver kastet ud i sagen, men kæmper samtidig selv med et hashmisbrug og dødsangst. Han er nødt til at finde ud af om gerningsmanden er blandt hans egne eller om nogen forsøger at dække over mordet. Kom tæt på det hårde bandemiljø og følg med i det spændende opklaringsarbejde som politiet står overfor i Uro.

se-tilbud

Skriv kommentar

*