Vidunderlige Uger – af Hetty van de Rijt

Vidunderlige Uger - af Hetty van de Rijt og Frans PlooijHer er en bog til forældre med spædbørn som kender til det med at barnet græder ofte og bliver sværere at stille tilfreds. I forbindelse med de første 20 måneder af et barns liv nævnes ofte ordet tigerspring, hvilket hentyder til de 10 udviklingsspring som barnet går igennem i starten af deres liv. Vidunderlige Uger beskriver disse spring og giver praktiske tips og ideer til hvordan man som forældre bedst muligt takler dem.

Bogen er skrevet af ægteparret Hetty van de Rijt og Frans X. Plooij, som har opsamlet deres viden gennem flere års studier, interviews med mødre til spædbørn og personlige dagbøger.

Om bogen Vidunderlige Uger

Når vores børn græder, så føler vi os utilstrækkelige. Det påvirker vores humør og vores stressniveau. Vidunderlige Uger giver dig den naturlige forklaring på dette og lærer dig at al uroen og larmen skyldes den udvikling, som barnet går igennem i begyndelsen af livet. Der sker meget store forandringer i denne periode, både fysisk og mentalt.

Når du har læst denne bog vil du ikke længere føle dig utilstrækkelig og ulykkelig, men i stedet føle at du har et helt normalt barn, som bare er i rivende udvikling. Vidunderlige Uger er den perfekte opslagsbog når dit barn er lidt besværligt.

se-tilbud

Skriv kommentar

*