Vis bare arme – af Hartvig og Engell

Vis bare arme - af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. EngellSlip af med mormorarmene og andet overflødigt fedt på kroppen. Vis bare arme fokuserer på overarmene, da det er et velkendt problem for mange kvinder. Hvis du også føler dig utilpas i ærmeløse bluser og sommerkjoler med stropper, så er dette bogen for dig.

De to kosteksperter Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell har skrevet bestsellerne Spis maven flad og Kvindekuren, og de er nu klar med årets slankebog. Vis bare arme lærer dig hvordan du nemt og hurtigt får smukke bare arme som du har lyst til at vise frem. Du behøver nemlig hverken et træningscenter eller at sulte dig selv halvt ihjel for at nå dette mål.

Om bogen Vis bare arme

Bogen indeholder ikke mindre end 80 lækre opskrifter som du kan bruge til at lave morgenmad, middagsmad og aftensmad. Du får også idéer til sunde snacks, så du ikke går sulten igennem de første 10 uger af forløbet. Derudover er der nogle enkle men yderst effektive øvelser i bogen, som du kan udføre overalt derhjemme, på arbejdet og hvor du nu ellers føler for det.

Vis bare arme giver dig kuren der virker. Det beviser alle før og efterbillederne af de kvinder, der har gennemført den. De vil nemlig hellere end gerne vise deres smukke arme frem.

se-tilbud

Skriv kommentar

*