Vrede – af Thomas Nielsen

Vrede - af Thomas NielsenHar du nogensinde været så vred at du ikke kunne styre dit temperament? Følelsen af noget der bruser op i dig og bare vil ud, uden at du måske når at tænke over hvad du siger før det er for sent og skaden er sket. Denne bog handler blandt andet om konsekvenserne ved vrede og vores måde at takle denne følelsesbetonede stemning på.

Thomas Nielsen underviser psykologi på Århus universitet. Han har forsket i emnet i flere år og har skrevet mere end 1300 artikler og flere bøger omkring psykologi. Thomas Nielsen var med til at opbygge Psykologisk Institut helt fra starten tilbage i 1968 og han er valgt til æresmedlem i Dansk Psykolog Forening.

Om bogen Vrede

Denne spændende lille bog handler om noget vi alle kan forholde os til. Thomas Nielsen forsøger at definere følelsen af vrede og forklare hvorfor vi lader det gå udover os selv og andre. Hvis vreden kontrolleres, så kan den faktisk have en positiv effekt og det kan ligefrem være sundt at få den ud.

Forfatteren tager også fat i børn og deres vrede, og hvad der gør dem voldelige. Der er f.eks. undersøgelser som peger på at børn der dyrker kampsport efterfølgende har større tendens til voldelig opførsel. Det leder os til spørgsmålet om vrede voksne også var vrede da de var børn? Få svaret på dette og mere til i denne tankevækkende bog.

se-tilbud

Skriv kommentar

*